
کابل:
27 اسد 96 / 19 آگست 017
هییت رهبری مرکز حمایت از زنان ژورنالیست در افغانسنتان ، نودوهشمین سال روز استرداد و استقلال افغانستان این روز بزرگ و افتخارآفرین را به همه ملت غیور، عزیز و فداکار کشور تبریک و تهنیت عرض میدارد.
استقلال کشور، هدیه گران بهای الهی و نماد آزادی، عزت و عظمت ملت است و حصول آن، نتیجه ، جان فشانیها، استقامتها و ایستادگیهای و قربانی های نیاکان ماست که در برابر متجاوزان سینه سپر کردند و از این سرزمین دفاع نمودند.
هیت رهبری مرکز بار دیگر، ضمن تبریک و تهنیت فرارسیدن 28 اسد؛ بر روان پاک شهدای سرافراز راه آزادی و استقلال و آزادی بیان درود می فرستد و برای هموطنان خویش از ایزد لایزال بهروزی و سربلندی بیشتر استدعا دارد.
هیت رهبری میگوید که، آنها مانند سایر هموطنان و تشنه گان صلح امیدوار اند به زود ترین فرصت شاهد برقراری صلح و آرامش سرتاسری در کشور باشند تا از این طریق همه با همدلی و همبستگی به عمران و آبادی کشورادامه دهند.
شاد باد روح شهدای راه آزادی و استقلال ، پاینده وسربلند باد افغانستان
با ارادت
هیت رهبری مرکز حمایت از زنان ژورنالیست در افغانستان
برای دفاع از زنان خبرنگار در افغانستان برای دفاع از زنان خبرنگار در افغانستان